sâmbătă, 4 februarie 2012

Zeolit, mineralul minune

 Cumpara Zeolit de la ProNat

Zeolit, mineralul minune
09.10.2011 | Autor: DECEBAL | Postat in Tratamente Naturiste | Nici un comentariu »
Zeolitul este un mineral folosit inca din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala chineza, precum si medicina ruseasca influntata desigur de cultura asiatica. Este folosit de asemenea in medicina multimilenara Ayurveda, practicata de indieni de pe vremea culturii vedice. El a fost “redescoperit” de ultimele cercetari din domeniul cancerului dar si al altor boli ale mileniului trei.
Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat format pe cale naturala cu milioane de ani in urma, in timpul eruptiilor vulcanice mai vechi sau mai noi de pe Terra. S-a format prin contactul lavei ultrafierbinte emisa de vulcan si apa marii. Dintre cele zeci de tipuri de zeolit, numai unul singur este folosit in terapie, si anume cel denumit clinoptilolit. Numele i-a fost dat de mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt, si numele se traduce prin Piatra care Fierbe, sau Piatra Zeilor. Este o aluzie desigur atat la formarea acestuia prin interactiunea lavei cu apa marii, cat si la puterile sale vindecatoare.
In toate culturile si traditiile teologice, zeii au fost cei care l-au invatat pe om si…medicina. Aici ne permitem o paranteza. Ce este acela un zeu? Care este definitia Zeului? Ei bine, un zeu este o functie creatoare a Universului. Sunt entitati trimise de Universul/TOT/Dumnezeu din El Insusi, si dotate cu misiuni si puteri creatoare. Ei au creat Omul, au creat civilizatii, culturi, teologii, morala si legile/poruncile. Ultimul Zeu cunoscut, trimis de Creator este Iisus Christos( in limba traca Aesus Christeos – fiul zeilor blonzi), a carui viata si sacrificiu au avut menirea de a-l face pe om mai bun, de a-l readuce acolo de unde a fost gonit, adica in Lumina. Originea dubla a omului, Telurica si Divina, precum si Liberul arbitru, dar mai ales activitatile ezoterice ale anumitor Societati Secrete, l-au indepartat temporar pe OM de la misiunea sa, dar …nu este niciodata prea tarziu. Celor ce doresc sa-si hraneasca spiritul, le rcomand sa intre pe blogul: http:romanialuptafinala.blogspot.com.
Zeolitul este un foarte puternic detoxifiant natural, care nu produce efecte adverse. Este organizat intr-o structura in forma de fagure, structura care-i confera acestuia capacitatea de a atrage metalele grele si materialele radioactive Este ca o ” sita moleculara” prin care se elimina eficient diferite toxine, virusi si alti contaminanti din organism.
Este necesar sa ne detoxifiem, deoarece societatea moderna ne ofera numai produse poluate, de la aerul pe care il respiram, apa pe care o bem pana la cosmetice si medicamente.
Institutul American de Oncologie a publicat urmatoarele date statistice:
- Vopseaua de par contine 5000 de substante chimice, unele cu potential cancerigen;
- Parfumul artificial contine 250 de substante chimice dintre care cea mai periculoasa este benzaldehida;
- Rujul de buze contine 33 substante chimice, metacrilat de polimetil fiind cea mai periculoasa;
- Lotiunile de corp sau fata contin 32 substante chimice, cele mai periculoase fiind metilparabeni, propilparabeni si polietilen glicol.
Ne hranim cu legume stropite cu pesticide ce cresc in pamant ingrasat chimic, carne provenita de la animale crescute cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice, peste contaminat cu mercur, etc
Detoxifierea se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune organismul uman si care functioneaza dupa un ciclu cotidian. Detoxifierea este necesara pentru prevenirea si tratarea constiptiei, pentru prevenirea si tratarea problemelor de tranzit intestinal lent, pentru o mai buna functionare a organelor interne, pentru pierderea in greutate, etc.
Datorita poluarii intense din ultimele decenii, a dvevenit tot mai clar ca organismul nostru are nevoie in primul rand de o viata sanatoasa, de un aport suplimentar de vitamine si mai ales are nevoie de o activare a detoxifierii naturale.
Digestia dificila, disfunctia colonului, scaderea imunitatii, problemele renale, hepatice, respiratorii, cutanate, hormonale, musculare sau nervoase sunt exemple ale tulburarilor care apar pe fondul acumularii toxinelor al lipsei unei cure de detoxifiere.
Zeolitul este folosit ca adjuvant in diverse afectiuni, mai ales in tratamentul cancerului. Studiile realizate pe culturi de celule canceroase au evidentiat rolul zeolitului in stoparea bolii canceroase. Concluzia a fost: zeolitul se ataseaza de celulele maligne, care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale, si le distruge, stimuland productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori.
Tratamentul cu Zeolit ajuta la echilibrarea nivelului PH-ului din organism: ori de cate ori zeolitul micronizat este ingerat, el reface PH-ul normal al organismului(7,35-7,45). Zeolitul atrage si limiteaza apoi protonii in exces care produc aciditate, in acest mod fiind de un real folos in cazul unor afectiuni precum hiperaciditate, candidoza, artrita. Prin restabilirea PH-ului alcalin al corpului, Protect Zeolit ajuta la cresterea nivelului energetic, a cantitatii de oxigen din organism si la functionarea normala a sistemului imunitar.
Dupa ce Zeolitul indeparteaza din tesuturi toxinele si metalele grele, acestea sunt prinse in sita zeolitului si apoi eliminate. El indeparteaza metalele dizolvate la nivel celular(cele in forma cationica) si nu afecteaza metalul in stare solida). Va extrage din organism mercurul si alte metale grele ajunse acolo in urma dizolvarii lente a acestora.
Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a nu avea riscuri pentru sanatate. Nu este indicata administrarea zeolitului concomitent cu medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece acestea vor fi eliminate si medicamentul nu-si mai face efectul terapeutic
S-a descoperit ca zeolitul are efecte pozitive si in multe afectiuni, cum ar fi diabetul, infectiile virale sau bacteriene, boli ale intestinului ale stomacului, etc.
Protect Zeolit este o pulbere de clinoptilolit, puritate 100% si non toxic. Metalele grele sunt eliminate din organism la 6-8ore de la ingerare. Mai multe informatii precum si lista afectiunilor care pot fi ameliorate cu zeolit se gasesc pe http://intrainclubbio.blogspot.com  si pe  http://www.cosmeticabio-zeolit.com/


Cumpara Zeolit de la ProNat


Zeolit, piatra vindecatoare

Zeolitul este un mineral cu o structura microcristalina si dinamica cu o puternica actiune detoxifianta; este singurul mineral ionizat negativ de pe Terra, ceea ce ii confera capacitatea de atractie si absorbtie pe cale naturala a poluntilor incarcati pozitiv, chiar daca provin din piele sau din aer. Singura varietatea de zeolit folosit ca adjuvant natural, este clinoptilolitul: este bogat in cele 4 nutriente vitale pentru corpul uman: Calciu, Magneziu, Potasiu si Sodiu. Este cunoscut de milenii si a fost folosit in medicina traditionala chineza si in medicina Ayurveda, o traditie mostenita din timpul civilizatiei vedice.
Calitatile sale naturale de detoxifiant si de stabilizator al PH-ului, au fost imbunatatite semnificativ printr-un proces de purificare si transformare prin micronizare sub forma de pudra, fara a fi afectata structura sa cristalina si compozitia naturala; astfel a devenit cel mai puternic detoxifiant, care se asimileaza foarte usor, fara reactii adverse, si care se elimina in 6-8ore de la ingerare impreuna cu toxinele absorbite.
Zeolitul prezinta toate beneficiile de vindecare a argilei alumino-silicate, insa la un nivel mult superior.
Secolul 21 a descoperit beneficiile extraordinare ale ionilor negativi, pe care ii asociem cu odihna profunda, cu atmosfera relaxanta creata de ploaia de padure sau produsa de briza marii.
Rolul esential in actiunea benefica a Zeolitului il au Nanotuburile cu dimensiunea de 4.5 Angstromi, care capteaza si retin atomii de metale grele si moleculele toxice. El se gaseste in lava vulcanica provenita din eruptiile vulcanice de pe Terra. Este organizat intr-o structura sub forma de fagure formata din oxid de siliciu si oxid de aluminiu, supraincarcat negativ, astfel actioneaza ca un magnet pentru tot ce este incarcat pozitiv in organism de la metale la toxine. Este ca un cocon chimic; fenomenul se mai numeste si schimb cationic. Specialistii il mai numesc si sita moleculara, datorita capacitatii sale de a filtra, bloca si retine o multime de contaminanti de la metale, ioni radioactivi pana la virusi pe care ii elimina odata cu iesirea sa din organism.
Zeolitul este si un puternic antioxidant. Antioxidantii joaca un rol semnificativ in pastrarea sanatatii si tineretii corpului uman. Fiecare celula a omului este invadata de substante daunatoare de aprox. 1000 de ori pe zi. Organismul omului de astazi nu mai face fata pe cale naturala unui astfel de nivel de poluare, iar necesitatea antioxidantilor si a detoxifierii este incontestabila
Particulele de toxine incarcate pozitiv-radicalii liberi,  sunt eliminate, corpul isi recapata alcalinitatea prin echilibrarea PH-ului, oxigenarea  si imunitatea normala.
Pielea care sufera de o deficienta majora de acid/ mineral, este ajutata sa se revigoreze prin restablilirea parametrilor normali ai PH-ului alcalin al corpului uman; zeolitul pudra este folosit cu foarte bune rezultate in mastile cosmetice si tratarea pielii, este asadar benefic pentru colagenul si elasticitatea pieli intregului corp. Un corp poluat tinde spre un PH acid, o scadere a imunitatii, o scadere a functiilor normale organice si in final la imbolnavire.
Zeolitul fiind un foarte bun decontaminant este folosit la limpezirea atmosferei contaminata in urma exlploziilor nucleare(Cernobil si Three Mile Island), purificarea apei si solului.
Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a nu avea riscuri pentru sanatate. Totusi, administrarea zeolitului nu este indicat a se realiza concomitent cu medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea acestora din organism, nelasandu-le sa-si exercite actiunea terapeutica.
Pentru rezultate semnificative se recomanda o cura de cel putin 4 luni/an cu  Zeolit; este foarte bun pentru tratarea diverselor afectiuni ale pielii si mai ales foarte indicat pentru cosmetica, mastile cosmetice cu zeolit redau pielii puritatea si elasticitatea.
Tot 4 luni se recomanda si cura detoxifianta cu Zeolit capsule.
In principal, zeolitul este indicat in prevenirea, ameliorarea sau tratarea urmatoarelor afectiuni:


1. Intoxicatia cu metale grele  – plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor
2. Intoxicatia cu pesticide – substante care ajung in organismul nostru in primul rand prin hrana
3. Intoxicatie cu xenoestrogeni – hormoni feminini straini ajunsi in organismul uman
4. Diferite tipuri de cancer – studiile au demonstrat eficienta zeolitului asupra tumorilor, in general
5. Iradiere- zeolitul este, cel putin pana in prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactiva a organismului
6. Autism – mareste puterea de asimilare a informatiilor, concentrarea si dorinta de comunicare
7. Hepatita – are puternice efecte protectoare hepatice, incetinind evolutia hepatitei cronice
8. Infectii intestinale – normalizeaza flora bacteriana a intestinului
9. Infectii virale – are efecte puternice de crestere a imunitatii
10. Gastrita – stabilizeaza pH-ul, deci efect calmant
11. Ulcer gastric – amelioreaza simptomele dureroase, normalizeaza secretiile digestive.
Iata pe scurt rezultatele unui studiu de specialitate:
“Eliminarea metalelor grele”
Condus de: Flowers J. si colaboratorii
Publicat in: Nutrition and dietary supplements 9/2009
“Studiul a avut drept scop evidentierea efectului zeolitului de eliminare a metalelor grele din corp prin urina, fara a crea efecte secundare si fara a elimina electrolitii utili organismului. La studiu au participat 2 grupuri de câte 11 barbati cu varste între 36 si 70 de ani. Voluntarii din cele doua grupuri au primit o forma de suspensie lichida a zeolitului pentru 7 zile primul grup si respectiv 30 de zile al doilea. Modificarile concentratiei de metale grele din urina au fost evaluate prin spectrometrie de masa. La participantii din ambele grupuri s-a constatat o crestere semnificativa a excretiei de metale grele în urina, existand un maxim al valorilor în ziua a 4-a. Nu s-au înregistrat modificari semnificative din punct de vedere clinic ale nivelului electrolitilor din corp. Studiul concluzioneaza ca utilizarea zilnica a unui supliment pe baza de zeolit reprezinta o metoda sigura si eficienta de a îndeparta metalele grele din organism prin urina, fara a elimina totodata si electrolitii vitali din organism.”
Flowers, J. L., Lonky, S. L., Deitsch, E.J. – Clinical evidence supporting the use of an activated clinoptilolite suspension as an agent to increase urinary excretion of toxic heavy metals – Nutr. And diet. Suppl. Nov 2009
Mai multe informatii pot fi gasite pe blog : http://www.intrainclubbio.blogspot.com sau pe site: http://www.cosmeticabio-zeolit.com


Cumpara Zeolit de la ProNat

Ce este Zeolit pulbere?


Zeolitul este un mineral vulcanic, ce s-a format prin contactul lavei cu apa marii. In lume sunt cunoscute mai multe tipuri de zeolit, dar numai clinoptilolitul este folosit in medicina alternativa.
Folosirea zeolitului in terapie are o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda – medicina traditionala Indiana, precum si in medicina traditionala chineza.
Indicatii terapeutice:
Zeolitul  Pulbere este un bun adjuvant in: detoxifierea organismului, intoxicatii cu metale grele, intoxicatii cu pesticide, intoxicatii cu xenoestrogeni, iradiere, gastrita hiperacida, infectii intestinale, infectii virale si bacteriene. Datorita proprietatii de absorbtie ale toxinelor,  pulberea de zeolit este recomandata  persoanelor care sufera de cancer.
Pulberea de zeolit are un rol foarte important  in combaterea stresului oxidativ. Radicalii liberi, care sunt in cea mai mare masura responsabili pentru stresul oxidativ si cauza a peste 200 de maladii, se formeaza in cantitati mai mari   din   cauza   influentei   mediului   (poluarea   aerului,   metale   grele,   pesticide),   radiatiilor   ultraviolete, alimentatiei cu un continut ridicat de grasimi, tutunului si  alcoolului,  sau din  cauza  unei  activitati  fizice deficitare.
Este bine de stiut ca alimentatia este un factor de mediu care influenteaza în mare masura starea de sanatate.
Compusii chimici rezultati în urma metabolismului pot epuiza capacitatea organismului de adaptare, iar la nivel celular pot aparea dezechilibre care se manifesta în plan fizic ireversibil.
Tot mai multe teorii afirma faptul ca procesele de îmbatrînire sunt provocate de toxine, în mod special de radicalii liberi. Acestea sunt molecule înalt reactive cu un electron liber pe ultimul strat, ceea ce îi transforma în substante foarte instabile si periculoase din punct de vedere biochimic. Si aceasta datorita distrugerilor provocate la nivel de celula si tesuturi.
Pentru eliminarea blocajelor energetice si obtinerea starii de sanatate, este esential sa eliminam sursele de radicali liberi si/sau toxinele rezultate in urma metabolismului. Una din metode consta in eliminarea grasimilor si proteinelor de origine animala din alimentatie, adica postul. Este recomandat ca acesta sa inceapa gradual, posturi de o zi, trei zile, 7 zile pina la 42 de zile.
In toate traditiile religioase ale omenirii, inclusiv in crestinism, postul era/este prevazut  inaintea sarbatorilor religioase, si avea/are rolul de purificare a organismului, atat fizica cat  si spirituala. Un organism purificat poate accede mai usor in canalul energetic – Sfantul Duh, de unde primeste informatie/energie Lumina de la Creator.
Revenirea la alimentatia obisnuita se va face tot gradual, intr-o perioada egala cu durata postului.
A doua metoda de eliminare a radicalilor liberi este cu ajutorul antioxidantilor naturali proveniti din vitamine (A, C, E si coenzima Q10), dar si cu ajutorul suplimentele alimentare , dintre care cel mai efficient este zeolitul.
Zeolitul – piatra care fierbe, are o structura microporoasa compusa din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi si neutraliza radicalii liberi, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste starea energetica la nivel celular (in urma transferului de electroni zeolit-radicali liberi) si normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare.
Mineralul regleaza nivelul Ph-ului sangvin aducandu-l in limitele alcaline, are actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si stimuleaza sistemul imunitar al organismului.
Suplimentele care contin zeolit sunt recomandate in tratamentul bolnavilor care sufera de anumite maladii precum:
Afectiuni gastro-intestinale:   Zeolit Pulbere realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
Afectiuni ale aparatului cardiovascular:  Zeolit Pulbere normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.
Afectiuni ale sistemului nervos central:  Zeolit Pulbere elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.
Afectiuni hepatice si renale:  Zeolit Pulbere favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile transaminazei, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.
Afectiuni tumorale:  Zeolit Pulbere in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii.
In cazul persoanelor sanatoase:  Zeolit Pulbere este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.
Zeolit Pulbere nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antiviral , detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient.
În momentul în care sunteti supusi chimioterapiei sau radiatiilor în procesul de eliminare a cancerului, sunt afectate si celule sanatoase din corp. De fapt acestea pot omorî un individ mai repede decat cancerul în sine.
Zeolit Pulbere ajuta organismul la detoxifiere si îmbunatateste alcalinitatea organismului si odata intrat în interiorul celulei canceroase, distruge nucleul. Exista o rata a curabilitatii de 78% pentru cei în stadii terminale ale cancerului, si o rata de 89% de supravietuire.
Zeolit Pulbere nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient.
Cum functioneaza Protect Zeolit pulbere?
Mineral vulcanic încarcat negativ  atrage toxinele încarcate pozitiv (toate toxinele sunt încarcate pozitiv) si le mentine în structura în forma de cusca pe care zeolitul o are. Încarcatura ionica se transforma într-una pozitiva cand este încarcat cu toxinele ce le absoarbe. Celulele normale au o încarcatura neutra, în timp ce, celulele canceroase au o încarcatura electrica negativa. Deci moleculele de zeolit ce devin pozitive, atrag celulele infectate. O data intrat în celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea tri-metalica a zeolit-ului omoara nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membrane cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolitul atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.
Amoniacul este o toxina care nu are ce cauta într-un organism sanatos. Mii de oameni cu boli de ficat sau rinichi au murit din cauza surplusului de amoniac in sange. O persoana normala poate sustine nivele scazute de amoniac în sânge dar chiar si acelea compromit sistemul imunitar. Un ficat sanatos transforma amoniacul în urina. Beneficiul cel mai important al consumarii zeolitului este abilitatea acestuia de a elimina amoniacul direct din organism, ceea ce reduce stresul asupra ficatului sau rinichiului. Amoniacul ce ramane neprocesat pentru ca ficatul nu mai face fata, poate intra în circuitul sangelui, ajungand pana la sistemul nervos central.  Dar zeolitul detoxifica ficatul ajutandu-l sa proceseze normal si integral amoniacul.
Zeolit Pulbere se afla in topul substantelor detoxifiante prin modul sau de actiune ce se rasfrange simultan asupra:
Afectiunilor gastro-intestinale 
Afectiunilor aparatului cardiovascular
Afectiunilor sistemului nervos central
Afectiunilor hepatice si renale
Afectiunilor tumorale
Zeolit Pulbere lupta si în alte moduri împotriva cancerului.
Îndeparteaza metalele grele, pesticidele, erbicidele si toate celelalte toxine din organism si face acest lucru ierarhic. Mai întâi  atrage  plumbul (Pb), mercurul (Hg), arsenicul (As) dupa care sunt atrase metalele grele cu afinitate mai mica. Zeolitul  distruge pesticidele, erbicidele, si alte toxine din organism.
Datorita efectului sau de a prinde toxinele în structura sa moleculara, detoxifiaza organismul fara însa a supraîncarca propriul sistem de dezintoxicare.
Zeolit Pulbere poate fi folosit si în mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate în primul rând sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta.
Zeolit Pulbere nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient.
In mod clar Zeolit Pulbere este un produs remarcabil în lupta împotriva cancerului, este non-toxic, foarte bun detoxifiant, îmbunatateste nivelul pH-ului, aducandu-l in limitele normale alcaline, mareste eficienta distrugerii celulelor canceroase.
Studiile au demonstrat ca aceasta forma de Zeolit activeaza enzima P21 din celulele canceroase, avand o puternica activitate antivirala.
Mecanismul de actionare a Zeolit-ului impotriva celulelor canceroase este unic si nemaintalnit la nicio alta substanta. Teoretic, are puterea de a absorbi o cantitate imensa de toxine incarcate pozitiv, si de a neutraliza efectul acestora in cauzarea cancerului. In timpul acestui proces, Zeolitul dezvolta o usoara incarcatura pozitiva, iar in acel moment este atrasa spre membrane negative a celulelor canceroase. Atunci cand zeolitul este in interiorul celulei, se activeaza enzima P21. Aceasta enzima are abilitatea de a controla progresia ciclului celulei. Activarea enzimei  P21 opreste cresterea tumorii.
Zeolit Pulbere este cel mai eficient in eliminarea metalelor, pesticidelor, erbicidelor si a altor toxine incarcate pozitiv din organism. Structura cristalina si incarcata negativ a zeolitului  face acest lucru posibil.
Unul din beneficiile acapararii toxinelor in acest mod este faptul ca sunt eliminate 100 %.
40 % din zeolit aduna metalele grele din traectul gastrointestinal, si 60% pe cele din sange si de la nivelul celulelor. Zeolitul aduna toxinele intr-o ordine ierarhica. Mai intai actioneaza in eliminarea plumbului, a mercurului si a arsenicului. Aceasta faza ar putea dura de la 1 la 4 saptamani sau mai mult. Apoi zeolitul elimina toxinele secundare – pesticidele, ierbicidele. Zeolitul pare sa mareasca rata de beta- glucuronidaza din ficat, iar acesta poate  elibera astfel pesticidele, ierbicidele din organism eliminandu-le prin urina. Interesant este faptul ca pare sa neutralizeze otravirea prin aflatoxina – produsa de mucegaiuri –  care este una din cauzele bolilor hepatice.
O a treia functie a Zeolitului Pulbere este de a bloca componentii virusurilor, prevenirea replicarii virusurilor si a abilitatii acestora de a ne imbolnavi. Zeolitul blocheaza dezvoltarea multor infectii virale ca: virusul heroes 1, virusul B-5, ecco-virusul 7 sau adeno virusul 5.
Zeolit Pulbere este de asemenea un antioxidant unic, ce absoarbe radicalii liberi in structura lui complexa, facandu-i sa devina inactivi.
Nu are efecte toxice sau reactii adverse si se elimina in 6-8 ore de la ingerare.
Pentru cei interesati recomand site-ul: http://cosmeticabio-zeolit.com sau blogul:http://intrainclubbio.blogspot.com deoarece se pot studia toatate produsele Econatura si Bionatura Plus, se pot face comenzi online.
Articol publicat de Articole.org - Director Articole

Cumpara Zeolit de la ProNat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

snow

Blogger Widgets