vineri, 15 aprilie 2011

Efectele cristalelor de sare asupra organismului uman

Posted By cristian On 6 aprilie 2011 @ 13:10 In Tratamente Naturiste | 
Cristalele de sare pot contribui la imbunatatirea starii de sanatate. Datorita ionilor negativi eliberati in atmosfera de catre aceste cristale, aerul isi va imbunatatii calitatea continuu. Aceasta capacitate a sarii de a purifica aerul este un lucru bine cunoscut de marea majoritate dintre noi.
Salinele sau litoralul marii sunt destinatii unde calitatea crescuta a aerului este un fapt deja probat. Ori de cate ori timpul ne permite sunt indicate incursiunile in astfel de locuri tocmai pentru a ne bucura de efectele curative ale sarii. In cazul multor afectiuni, cum ar fi de pilda astmul, alergiile sau tulburari ale somnului, sunt recomandate vizitele la salina ori plimbarile matinale pe malul marii.
In acelasi timp baile in lacurile sarate au un efect benefic asupra sanatatii organismului uman. Sarea de baie folosita in centrele de relaxare SPA sau acasa poate reproduce intocmai efectele apei sarate din natura. Bineinteles ca in multe dintre cazuri aceste practici nu pot fi decat complementare celor din mediile naturale.
Pentru a purifica aerul din locuinta se pot pastra in interiorul acesteia cristale de sare. Se poate considera oportun in acest sens lampa din cristale sare. Poate satisface atat din puct de vedere al necesitatii ionizarii aerului cat si al asigurarii esteticului incaperii. Este un produs potrivit a imbina utilitatea acestor cristale de sare cu ambientul caminului. Lampa din cristale de sare purifica aerul din incaperi si este in acelasi timp si corp de iluminat.
Pastrarea sanatatii depinde de cele mai multe ori de calitatea mediului in care traim. Viata urbana poate fi considerata adesea sursa de depreciere a sanatatii omului. Hrana slaba in nutrienti, stilul de viata alert, calitatea slaba a aerului din marile orase nu pot decat deteriora starea de sanatate a omului modern. Echilibrul nu poate exista acolo unde sanatatea este precara. Astfel se impune o atentie deosebita calitatii hranei si a aerului, exercitiilor fizice si a timpului necesar odihnei.
O alimentatie cat mai sanatoasa, respectarea riguroasa a timpului afectat odihnei, evitarea oricaror excese si nu in ultimul rand o mai mare grija acordata pastrarii calitatii mediului in care traim si muncim  reprezinta doar cativa factori ce pot contribui pozitiv asupra starii de sanatate.
Constientizarea stilului propriu de viata poate duce la prevenirea instalarii anumitor boli. Acest lucru se impune atentiei nostre cotidiene. Doar in acest fel ne putem indrepta acele obiceiuri mai putin sanatoase in vederea combaterii deprecierii starii de sanatate.

http://www.2u2me.ro/15-lampi-cristal-sare


Article from Articole.org: http://articole.org
URL to article: http://articole.org/sanatate/tratamente-naturiste/efectele-cristalelor-de-sare-asupra-organismului-uman

ProNat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

snow

Blogger Widgets