marți, 12 aprilie 2011

Relatii bune versus relatii toxice

Posted By Corina1982 On 23 martie 2011 @ 11:41 In Feng Shui | No Comments
Din ziua in care vedem pentru intaia oara lumina zilei. intram intr-un cerc al relatiilor pentru ca suntem fiinte sociale. Anumite legaturi ne sunt prielnice si ne avantajeaza, pe cand alte relatii sunt de-a dreptul toxice. Adevarul este ca la nastere nu ne alegem parintii, fratii si rudele de sange. Poate ii iubim asa cum i-a lasat Dumnezeu, cu calitati si defecte,  iar ei ne impartasesc sentimentele de afectiune in egala masura. Insa cand copiii cresc si capata o experienta de viata dincolo de mediul familial, lucrurile se schimba. Ajunsi la varsta adolescentei, copiii realizeaza ca sunt fiinte unice si independente, cu ambitii si teluri in viata. E posibil ca parintii sa nu ii aprobe in alegerile facute si astfel ii indeparteaza. Asa se formeaza situatiile tensionante si apar asa zisele relatii toxice.
O relatie toxica ia nastere adesea intre doi oameni de sex opus care decid sa isi uneasca destinele, ca apoi sa realizeze cat de nesabuita a fost decizia lor. In loc sa isi intemeieze o familie bazata pe iubire, devotament, fidelitate si sinceritate, cei doi soti se jignesc, isi aduc invinuiri si reprosuri pe tema banilor, din cauza neintelegerilor cu socrii etc. Aceste situatii, o data scapate de sub control denatureaza in abuzuri de natura fizica, emotionala, psihologica. Evident ca cei doi trebuie sa o ia pe drumuri separate daca nu cauta solutii pentru remedierea problemelor conjugale. Furia, diferentele de opinie, certurile frecvente nu sunt un mediu adecvat de viata pentru nimeni. Daca totusi se poate salva ceva intr-o astfel de casnicie, temperati-va comportamentul si comunicati mai mult. Iar daca doriti ajutor de specialitate, apelati la un consilier. O persoana neutra si obiectiva s-ar putea sa va ajute sa vedeti situatia mai limpede. Astfel aflati daca mariajul are vreo sansa de supravietuire si daca da, ce e de facut pentru a salva relatia.
Pe www.artarelaxarii.ro si www.artafengshui veti gasi un consilier gata oricand sa va asculte problemele si sa vina in ajutor cu solutia adecvata. La fel pe www.artamedierii.ro, o doamna mediator va incerca sa va ajute in rezolvarea conflictului marital.


Article  from Articole.org: http://articole.org
URL to article: http://articole.org/spiritualitate/feng-shui/relatii-bune-versus-relatii-toxice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

snow

Blogger Widgets